First Collection

Creamy Heaven

Flavor: Fresh and milky with a hint of tanginess
Texture: Soft and creamy
Pair with: Light white wine and sake
Great as: Spread on cracker/bread, dip mixed with herbs/spices

レモンのフレッシュな酸味に発酵のコクが加わった新鮮な味わいが特徴。爽やかな白ワインや日本酒と合わせるのがおすすめ。そのままパンやクラッカーにスプレッドしたり、ハーブやスパイスと混ぜ合わせてソースとしても楽しめます。

Love Melt

Flavor: Creamy and rich with a hint of sharpness
Texture: Melty
Pair with: Bold white wine and sparkling wine
Great as: Grilled sandwich

滑らかな口溶けに、クリーミーで濃厚なコクと発酵によるシャープな味わいが特徴。芳醇な白ワインやスパークリングワインに合わせるのがおすすめ。パンに挟みグリルすれば、とろけるホットサンドが楽しめます。

Shinshu Secret

Flavor: Salty and sour (comes in 2 flavors – sharp and mild)
Texture: Firm
Pair with: Medium to full bodied red wine
Great as: Appetizer on cracker or with dried fruits

信州ならではの食材が織りなすハーモニー。エイジングによる、塩気のあるしっかりとした深い発酵の味わいが特徴。sharpとmildの2種類をご用意しました。sharpはフルボディの赤ワインに合わせても引けを取らない仕上がりです。クラッカーやドライフルーツと一緒にどうぞ。

Koji Miracle

White

faux-mage covered with white koji. Its sake-like aroma and uniquely-sweet and sharp flavor makes this piece so special.

白麹菌による真っ白な表皮に覆われたfaux-mage。日本酒のような香りと独特な甘さがあり、少しクセのあるシャープな味わいが特徴です。

Green

Bright orange colored faux-mage covered with green koji like a deep forest. Added truffle creates an elegant flavor unlike any other.

鮮やかなオレンジのfaux-mageに、黄麹菌による森のようにグリーンな表皮が見た目にも艶やかな一品。トリュフを加えて、見た目に負けない特徴的な味わいを表現しました。

Black

faux-mage covered with pitch black koji. Flavor has a distinct sharp acidity and slight bitterness.

真っ黒な表皮に覆われたfaux-mage。黒麹菌が生成するクエン酸により、独特な強い酸味が他にはないユニークな味わいを作り上げました。