First Collection

Creamy Heaven

Flavor: Fresh and milky with a hint of tanginess
Texture: Soft and creamy
Pair with: Light white wine and sake
Great as: Spread on cracker/bread, dip mixed with herbs/spices

レモンのフレッシュな酸味に発酵のコクが加わった新鮮な味わいが特徴。爽やかな白ワインや日本酒と合わせるのがおすすめ。そのままパンやクラッカーにスプレッドしたり、ハーブやスパイスと混ぜ合わせてソースとしても楽しめます。

Shinshu Secret

Flavor: Salty and sour (comes in 2 flavors – sharp and mild)
Texture: Firm
Pair with: Medium to full bodied red wine
Great as: Appetizer on cracker or with dried fruits

信州ならではの食材が織りなすハーモニー。エイジングによる、塩気のあるしっかりとした深い発酵の味わいが特徴。sharpとmildの2種類をご用意しました。sharpはフルボディの赤ワインに合わせても引けを取らない仕上がりです。クラッカーやドライフルーツと一緒にどうぞ。

Love Melt

Flavor: Creamy and rich with a hint of sharpness
Texture: Melty
Pair with: Bold white wine and sparkling wine
Great as: Grilled sandwich

滑らかな口溶けに、クリーミーで濃厚なコクと発酵によるシャープな味わいが特徴。芳醇な白ワインやスパークリングワインに合わせるのがおすすめ。パンに挟みグリルすれば、とろけるホットサンドが楽しめます。

Love Melt for gratin/pizza

Flavor: Creamy and rich with a hint of sharpness
Texture: Saucy and melty
Pair with: –
Great as: Gratin and pizza (browns when baked)

グラタン・ピザなどトッピング専用のLove Melt。とろける食感に、こんがり焼き色を楽しめます。